12e Havenfestival Almerehaven 31 – aug. t/m 2 sept. 2012.

Vrijdagnacht werden wij een beetje opgeschrikt door een zware regenbui en stormsituatie, die de feesttent bij het Bakboord restaurant in het water deed belanden. Er stond die ochtend een stormachtige wind 5-7 en er viel heel veel regen. Gelukkig klaarde het in de loop van de ochtend weer wat op en kon de wedstrijd om 13.00 toch nog starten.

De fa. Bargman en van Eck was al weer voor de zoveelste keer bij ons aan boord en het was weer een hele fijne zeildag, wel flink gereefd maar toch nog 13e geworden, zonder enige averij. Prima gedaan mannen!

De organisatie zorgde er wel voor dat de twee volgende dagen een spetterend succes werden!
Vooral zaterdag schitterend weer en en grandioze afsluiting met  het avondconcert, met Sybrën en Dick op de ereloge op 3-hoog. Ruud en Arry bleven samen genieten op de botter.

Zondag wat meer bewolking, maar heel veel publiek, zodat het razend druk was met op- en afvaarten.
Voor de junioren hebben wij nu junior-roergangers certificaten, die met vreugde ontvangen werden.

Jong talent aan het roer van de EB25! 

We hebben dit weekeinde weer ruim 165 gasten aan boord gehad die, na een korte kennismaking met het zeilen op een botter, weer veilig en enthousiast aan wal stapten.
Bij een aantal van hen sloeg zelfs het bottervirus toe en we hopen dan ook deze gezichten weer te verwelkomen op een van onze dinsdagavondvaarten!

Inmiddels hebben wij enige schade te melden: de fokkeval is dermate geschavield dat hij aan vervanging toe is. Dit moet dan maar komende weekend in Elburg gebeuren bij de touwslagerij van Deetman.
Want a.s. donderdag vertrekken wij naar Elburg voor de Elburger Monumenten- en Botterdagen.
We varen zondags weer terug naar Huizen.

Wordt vervolgd, Dick & Sybrën.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.