Sponsoren van de EB25

De EB25 kan niet zonder de steun van sponsoren. We zijn dan ook ontzettend blij met onderstaande bedrijven en personen die ons bij voorkomende werkzaamheden aan de botter graag uit de brand helpen. Ook sponsor worden? Neem contact met ons op!

Artorius Groep
logo_artoriusVan 2014 t/em 2015 is de Artorius Groep uit Eemnes als sponsor verbonden geweest aan de EB25. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in maart 2014 werd de verbintenis een feit.

Een verslag (incl. foto’s) vind je op onze nieuwspagina.

 

Onze specialist voor elektrische zaken. Voor het transport van de o zo nodige walstroom in deze winter naar de pompen van onze botter.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Voor de onmisbare 12V tractor accu en lader:
Klaas of Cees van der Lingen
Galgeriet 35
1141 GJ  Monnickendam
Tel. 0299 653210
Fax: 0299 655732
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Scheepsmotoren
Naast onze agri-tak hebben wij ook grotere scheeps(diesel) motoren in ons assortiment zoals Vetus, Solé en John Deere, vermogens vanaf 17 pk t/m 800 pk.
scheepsinfo
——————————————————————————————————————————

Anton Meurs
Havenkade 32
8081 GR  Elburg              0525-680529     
——————————————————————————————————————————

Zeilmakerij “de Zeilerij “
Oostzijde 289
1508 EN  Zaandam
Tel. 075 6311525
Mobiel 06 502 768 93

info@dezeilerij.nl

—————————————————————————————————————————–
Wij zijn nog op zoek naar NIEUWE sponsoren voor ons RESTAURATIEPLAN!
Het ligt in de bedoeling om in het najaar van 2018 de helling op te gaan om het onderwatergedeelte van de EB25 grondig aan te pakken.

Onder andere het vlak, de ruimen, een aantal zitters, leggers en andere inhouten, een vlakpunt voor en een paar gangen moeten nodig worden vervangen.

Word ook ‘SPONSOR van de EB25’.
U kunt als sponsor gebruik maken van onze ANBI-status; dwz uw gift(en) kunnen onder de gunstige ANBI-voorwaarden worden afgetrokken van uw jaarinkomsten. Dit geldt zowel voor particulieren als in nog voordeliger mate voor BEDRIJVEN.
Wij kunnen nog heel veel hulp gebruiken, zowel in de vorm van een helpende hand, materialen en natuurlijk ook financiële donaties.
  • Sponsors van de EB25  kunnen op iedere dinsdagavond gratis opstappen en meevaren, en hebben recht op een op maat gemaakte bottertocht.
  • Donateurs die de stichting verblijden met een vaste jaarlijkse donatie, kunnen u rekenen op een fraaie tegenprestatie. Ieder jaar plannen we in overleg met u een op maat gemaakte speciale bottertocht.
Op de pagina ‘Restauratie‘ leest u meer over de op handen zijnde werkzaamheden en de benodigde fondsen. Meld u als Vriend of Donateur van de EB25 door een mail te sturen naar info@eb25.nl.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.