Vrienden van de EB25

Varen op de EB25 is een echte authentieke belevenis. We vinden het dan ook belangrijk dat zoveel mogelijk mensen van deze ervaring kunnen genieten. Wanneer je de EB25 een warm hart toe draagt, dan kun je vriend van de EB25 worden.

Voor slechts 25 euro per jaar per persoon heb je de mogelijkheid om regelmatig mee te varen. Wil je als gezin vriend worden? Dat kan ook! Voor 60 euro per jaar is het gehele gezin van harte welkom aan boord.

Door Vriend van de EB25 te worden helpen we elkaar; Je bijdrage wordt volledig gebruikt voor het onderhoud van de botter. Zo kunnen we dit monumentale schip en varend monument in de vaart houden en kun jij genieten van heerlijke zeiltochten op het Gooimeer, Eemmeer en Markermeer!

Vriend worden biedt de volgende voordelen:

  1. Je kunt op de tweede donderdagavond van iedere maand meevaren. Om zeker te zijn van een plaats, stuur je een mail naar info@eb25.nl. Er is per keer plaats voor 12 vrienden. Inschepen om 18.00 uur bij de Botterwerf in Huizen of aan de steiger in Almere Haven. Zie onder <Waar vind je de EB25?> , rechts boven op de site. Zie onder activiteitenkalender voor de exacte vaardata.
  2. Op de Open Botterdagen kun je gratis een tochtje maken met de EB25.
  3. Met 12 Vrienden van de EB25 uit je kennissenkring kun je de botter op een doordeweeks dagdeel gratis boeken voor een bottertocht van vier uur.
  4. Je mag altijd – ter introductie – iemand gratis meenemen.
  5. (Klein)kinderen tot 12 jaar van ‘vrienden van de EB25’ varen gratis mee!

Wil je vriend worden van de EB25? Heel graag natuurlijk! Vul het formulier hieronder in en maak minimaal € 25,- per persoon (of € 60,- voor een gezin) over op IBAN NL21 RABO 0330 2514 06 t.n.v. Stichting tot behoud van de Botter EB25. Wij zullen je vervolgens maandelijks uitnodigen voor onze Vriendenvaart en op de hoogte houden van alle activiteiten rondom de EB25.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.