DINSDAG 23 APRIL Start nieuwe vaarseizoen!

Na een lange koude winter is het weer zover; we gaan weer varen met de EB25! A.s. dinsdagavond 23 april vertrekken we om 18.00 uur uit de haven van Huizen. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar…
We varen vanaf deze datum iedere dinsdagavond, uiteraard onder het voorbehoud dat de weergoden ons gunstig gestemd zijn. 
Wil je meevaren?
Gezellig! Voor vrienden van de EB25 is dit kosteloos. Voor anderen vragen we een kleine tegemoetkoming in de onkosten. Met 10 euro per persoon kun je al een wezenlijke financiële bijdrage leveren aan het onderhoud van onze oude dame.
Om mee te varen, stuur een mailtje naar info@eb25.nl of vul dit formulier in. Geef aan met hoeveel personen je mee wilt varen. 

Vriendenconstructie:
Vorig jaar zijn we gestart met de vriendenconstructie. Inmiddels hebben 30 vrienden zich aangemeld. Daar zijn we erg blij mee! We hopen dit jaar de 60 te passeren. Dus weet je nog iemand? Neem gerust een introducé mee. Voor meer info over de vriendenconstructie, kan je op deze pagina kijken.
Bijdrage:
En dan nog even een zakelijk staartje. We hebben vorig seizoen getracht om de vriendenbijdragen via automatische incasso te innen. Dat blijkt echter niet zo eenvoudig voor een kleine stichting als de onze. We moeten het dus nog op de oude manier blijven doen: contant of via overschrijving.
Het verzoek is daarom om de toegezegde bijdrage (min. 25,- per persoon of 60,- per gezin) voor het komende vaarseizoen over te maken op rekening 3302.51.406 van Rabobank Waterland. Contant betalen bij je eerst volgende vaart is ook mogelijk.

Heb je vorig seizoen ook een bijdrage toegezegd, maar is deze door het bovenstaande nog niet overgemaakt? Dan stellen we het natuurlijk zeer op prijs als je dit alsnog wilt doen.
Tot slot:
2013 wordt een bijzonder jaar voor de EB25. We hopen na dit seizoen de oude dame grondig te gaan renoveren! Daar is veel geld voor nodig, dus weet je een sponsor of heb je een goed idee hoe we geld kunnen inzamelen? Dan horen we het graag!
Maar eerst gaan we weer genieten van een mooi vaarseizoen!
Tot snel,
De bemanning van de EB25
Sybrën, Jos, Theo, Jac, Ruud & Dick.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.