EB25 dit weekeinde op Botterdagen in Elburg

Donderdagmorgen vroeg zijn Ruud, Dick en opstapper Carel vertrokken naar Elburg om deel te nemen aan de Botterdagen. We hebben een druk programma en er staan weer een aantal bijzondere ontmoetingen gepland in de thuishaven van weleer.

Familie Goossensen en Schilderij EB25

Zo zal er weer een warme ontmoeting zijn met de nazaten van Siemen Goossensen, de laaste visser die actief was op de EB25. Ook hebben we een afspraak met een familie uit Zeeland, die in het bezit is van een schilderij met daarop de EB25! Zij zijn erg benieuwd of er meer informatie over de herkomst en geschiedenis van het Schilderij te vinden is. Wellicht dat de familie Goossensen daar meer over weet te vertellen. We zijn benieuwd!

(Sponsor gezocht voor) een nieuwe Fokkeval

Dit weekeinde brengen we nog een bezoek aan de Touwslagerij van de Gebr. Deetman in Elburg. Onze fokkeval begon een week geleden ernstige slijtage te vertonen. Omwille van de veiligheid van onze passagiers zijn we genoodzaakt deze te vervangen. Een nieuwe fokkeval kost ongeveer € 175,-. We zijn u zeer erkentelijk als u deze kosten wilt sponsoren. Wij zorgen dan in overleg met u voor een leuke tegenprestatie. Daar komen we altijd wel uit!

En verder…

Verder hopen we weer veel mensen op de EB25 te ontmoeten tijdens de bedrijvenwedstrijd op vrijdag en het bottervaren voor alle andere geïnteresseerden op zaterdag. Heeft u met de EB25 gevaren en heeft  u mooie foto’s of een ervaring die u graag wilt delen? Wij zijn er gek op! Stuur een mailtje naar info@eb25.nl en wij zorgen dat het op deze site komt!
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.