Vakantietochtje(-vaartje) op de Eem.

Vakantieperiode Vrijdag-Zaterdag-Zondag  3-4-5 augustus 2012.

Hallo allemaal,

Het afgelopen weekend waren Sybrën, Ruud en Dick eventjes met de EB 25  aan het spelevaren. Vooraf hadden we het plan om even naar Monnickendam te varen om de vuurduvel en nog wat achtergebleven accessoires op te halen. Maar op de ochtend van vertrek werd besloten om toch maar het Eemtochtje te maken (dit i.v.m. de weersverwachting). Dat pakte heel goed uit, want die dag was het eigenlijk prima weer en wij hadden een heerlijke vakantietocht naar de Eem toe. De wind stond niet gunstig en het werd dus wel motoren de Eem op, maar helemaal zeilend er weer af. Een heerlijk vakantie gevoel! Heel erg aan te bevelen voor een andere keer, met prima pleisterplaatsen.

Ons pleisterplaatsje langs de Eem

We koersen weer naar het Eemmeer

Na de Eem koers gezet naar Spakenburg waar we om 19.00 aanmeerden en de vis misten, want de viswinkel sloot net. Toen maar lekker een patatje en een ijsje gekookt en een borrel na onder de regentent (kleine onweersbui). Prima geslapen en ’s ochtends wat geklust en met een vers puddingbroodje weer uitgevaren richting Gooimeer.

Rond 15.00 even Marian en Spike opgepikt in Almerehaven en nog even lekker  gevaren tussen grote wiervelden. Om 19.00 weer op de thuishaven gearriveerd en Sybrën en Dick gaan naar huis, Ruud blijft nog een nachtje om morgen nog wat te klussen. Dinsdag doen we weer onze wekelijkse avondtocht.


Dick.
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.